2010

Het Achtste jaar van de Lidrusgaarde

Eind vorig jaar is het regio overleg opgang gekomen dit zijn gezellige avonden waar wetenswaardig worden uitgewisseld en heel wat te leren valt.
De hoeveelheid wijn van het afgelopen jaar valt niet tegen toch blijft het een lastig proces wat we nog niet geheel in de hand hebben. De rode wijn moet nog wat zachter worden de witte wijn ziet er goed uit. Na een aantal jaren geknoei met de Golabuk hebben we besloten deze op te ruimen 1 plant houden we voor het herfstaanzicht . ook de So4 (onderstam) hebben we er uit gegooid zelf enten heeft geen zin als je kijkt wat een goede geente plant kost. 1 Witte van der Laan eruit de laatste houden we een erfstek (van m’n vaders plant) geeft weinig in het open veld. Ook de Leon Milot eruit, collega wilde hem graag om de bladeren op te eten, ach ja ieder z.n meug, de laatste 2 vervangen door Rubens stekken.
De rij Golabuk wordt vervangen door Johanitter de rij Rubens wordt daar ook mee aangevuld verder nog 10 Cabernet Cantor om te kijken hoe deze het doen, gezien het minieme resultaat van de andere Cabernet soorten vorig jaar

Afscheidsfoto Golabuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *